Bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Onze diensten

Door de samengang van MAA en B en F Media hebben wij een compleet dienstenpakket op het gebied van systeembeheer, internet, telefonie, clouddiensten, virtuele servers, servers op locatie, WiFi en noem maar op.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Office365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Microsoft 365 gebruik van servers die door Microsoft worden geïnstalleerd en beheerd. Microsoft 365 valt in de categorie SaaS en is een voorbeeld van cloudcomputing. Hierdoor draait Microsoft 365 als online dienst op ieder platform dat internet ondersteunt. Connect4it biedt deze dienst aan.

Klanten die je voorgingen

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd, een aantal vind je hieronder.

Over ons Connect4it

Internet is uitgegroeid tot hét medium om in contact te komen met uw klanten en leveranciers. Het overgrootte deel van de communicatie verloopt nu al via e-mail.

Lees meer

Wij houden ut simpel!

Goed is goed
Meer dan 25 jaar ervaring
Een IT totaaloplossing
Korte lijnen

Aan de slag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.