Bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Bedrijfsinformatie, communicatie en datastromen zijn op dit moment een van de meest essentiële zaken binnen een bedrijf. Onderlinge communicatie met pc’s, laptops, printers maar ook mobiele telefoons en andere apparaten is niet meer weg te denken op de werkvloer.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, herinrichting of opwaardering. Alles wordt volgens jouw wensen en doelstellingen gerealiseerd. Connect4IT zorgt ervoor dat het gehele data-, spraak- en internetverkeer betrouwbaar en efficiënt verloopt.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat problemen aan de systemen, server en randapparatuur tot een minimum beperkt kunnen worden. Bij preventief onderhoud worden overtollige bestanden verwijderd en indien nodig updates geïnstalleerd zodat u weer met een gezond en opgeschoond systeem aan de slag kunt.

Goede beveiliging van uw systemen en internetverbindingen zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers buiten de deur blijven. Wij maken gebruik van hoogwaardige virusscanners die dreigingen uitschakelen zonder uw systemen te vertragen.

Klanten die je voorgingen

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd, een aantal vind je hieronder.

Over ons Connect4it

Internet is uitgegroeid tot hét medium om in contact te komen met uw klanten en leveranciers. Het overgrootte deel van de communicatie verloopt nu al via e-mail.

Lees meer

Wij houden ut simpel!

Goed is goed
Meer dan 25 jaar ervaring
Een IT totaaloplossing
Korte lijnen

Aan de slag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.