Bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Connect4IT heeft zich als doel gesteld om er voor te zorgen dat uw organisatie informatie en communicatie, op basis van zakelijk internet, kan gebruiken op een manier waar u nu en in de toekomst optimaal mee rendeert.

Hierdoor zijn wij het alternatief voor de traditionele telecomaanbieders zeker op het gebied van internetverbindingen.
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen zakelijk internet en consumenten internet
De grote verschillen tussen deze 2 zitten vaak niet in de snelheden, maar in de uitgebreide opties zoals bijvoorbeeld aanvullende diensten als PIN betalingen, meerdere vaste IP-adressen en/of alarmdiensten. Ook een makkelijke bereikbaarheid van de helpdesk en een hoge up-time zijn vaak zaken die zich onderscheiden van de internetpakketten voor consumenten.

Innovatie en kwaliteit zijn de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van Glasvezel, Internet, VPN data netwerken, telefonie, en vele andere diensten.
We bieden een landelijke dekking middels de xDSL netwerken van KPN of de glasvezelnetten van bijvoorbeeld Eurofiber die al ontsloten zijn. Onze klanten zijn zo in staat hun ICT-systemen veel beter op elkaar af te stemmen en te integreren.

Wij kunnen in samenwerking met onze partners zorgdragen voor bestelling, levering, installatie, configuratie, testen, indienststelling, beheer, onderhoud en ondersteuning van het gehele traject.
Internetverbindingen zijn leverbaar via de netwerken van :

Klanten die je voorgingen

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd, een aantal vind je hieronder.

Over ons Connect4it

Internet is uitgegroeid tot hét medium om in contact te komen met uw klanten en leveranciers. Het overgrootte deel van de communicatie verloopt nu al via e-mail.

Lees meer

Wij houden ut simpel!

Goed is goed
Meer dan 25 jaar ervaring
Een IT totaaloplossing
Korte lijnen

Aan de slag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.