Bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

WiFi

Je werknemers en gasten een draadloze internet/netwerk verbinding aanbieden is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Veel apparaten hebben zelfs geen netwerkaansluiting meer (denk aan tablets, telefoons, ultrabooks).

Om toch met deze apparaten betrouwbaar en veilig te kunnen werken, levert Connect4IT hoogwaardige Wi-Fi producten die veilig, prestatiegericht en schaalbaar zijn.

Dankzij slimme technieken is het mogelijk om met één zender meerdere netwerken te creëren die geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Zo kun je in een handomdraai beschikken over een draadloos gastnetwerk waarbij je gasten wel kunnen beschikken over een stabiele verbinding, maar niet de mogelijkheid hebben om je bestanden in te zien of je internetverbinding te vervuilen (denk aan virussen op laptops/tablets).

Wanneer je besluit een bepaald gedeelte van het pand te voorzien van Wi-Fi, blijft het mogelijk dat netwerk op een later tijdstip uit te breiden. Zelfs als het niet mogelijk is om een netwerkkabel naar de betreffende ruimte te leggen. Dankzij nieuwe technieken communiceren de zenders via een apart Wi-Fi signaal met elkaar zonder dat je hiervan hinder ondervindt.

Klanten die je voorgingen

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd, een aantal vind je hieronder.

Over ons Connect4it

Internet is uitgegroeid tot hét medium om in contact te komen met uw klanten en leveranciers. Het overgrootte deel van de communicatie verloopt nu al via e-mail.

Lees meer

Wij houden ut simpel!

Goed is goed
Meer dan 25 jaar ervaring
Een IT totaaloplossing
Korte lijnen

Aan de slag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.