Bereikbaar van 08:30 - 17:30 uur

Zakelijk internet in Gemert

Connect4IT heeft zich als doel gesteld om er voor te zorgen dat uw organisatie informatie en communicatie, op basis van zakelijk internet, kan gebruiken op een manier waar u nu en in de toekomst optimaal mee rendeert.

Hierdoor zijn wij het alternatief voor de traditionele telecomaanbieders zeker op het gebied van internetverbindingen. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen zakelijk internet en consumenten internet De grote verschillen tussen deze 2 zitten vaak niet in de snelheden, maar in de uitgebreide opties zoals bijvoorbeeld aanvullende diensten als PIN betalingen, meerdere vaste IP-adressen en/of alarmdiensten. Ook een makkelijke bereikbaarheid van de helpdesk en een hoge up-time zijn vaak zaken die zich onderscheiden van de internetpakketten voor consumenten.

Connect4IT heeft zich als doel gesteld om er voor te zorgen dat uw organisatie informatie en communicatie, op basis van zakelijk internet, kan gebruiken op een manier waar u nu en in de toekomst optimaal mee rendeert.

Hierdoor zijn wij het alternatief voor de traditionele telecomaanbieders zeker op het gebied van internetverbindingen.
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen zakelijk internet en consumenten internet
De grote verschillen tussen deze 2 zitten vaak niet in de snelheden, maar in de uitgebreide opties zoals bijvoorbeeld aanvullende diensten als PIN betalingen, meerdere vaste IP-adressen en/of alarmdiensten. Ook een makkelijke bereikbaarheid van de helpdesk en een hoge up-time zijn vaak zaken die zich onderscheiden van de internetpakketten voor consumenten.

Innovatie en kwaliteit zijn de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van Glasvezel, Internet, VPN data netwerken, telefonie, en vele andere diensten.
We bieden een landelijke dekking middels de xDSL netwerken van KPN of de glasvezelnetten van bijvoorbeeld Eurofiber die al ontsloten zijn. Onze klanten zijn zo in staat hun ICT-systemen veel beter op elkaar af te stemmen en te integreren.

Wij kunnen in samenwerking met onze partners zorgdragen voor bestelling, levering, installatie, configuratie, testen, indienststelling, beheer, onderhoud en ondersteuning van het gehele traject.
Internetverbindingen zijn leverbaar via de netwerken van :

KPN Zakelijk internet Ziggo Zakelijk Reggefiber Delta Fiber internet

 

Glasvezel internet

XDSL VDSL VVDSL ADSL

4G air Internet

Ziggo

Voip Telefonie

Netwerk beheer

Aan de slag?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.